The smart Trick of su kaçağı tespit That No One is Discussing

Wiki Article

Ayrıca, kullanıcıların su tüketimini takip etmelerine ve su tasarrufu yapmalarına olanak tanır. Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır Bu sistemler, su kaçaklarını belirledikten sonra otomatik olarak su akışını durdurabilir ve kullanıcıya uyarı gönderebilir.

Teknolojinin bu denli gelişmediği dönemlerde tesisatlar kırılarak veya yıkılarak su kaçağı bulma problemleri giderilmekteydi. Su kaçağının yerini tespit edinceye kadar tesisat kırılmaktaydı. Bu durum hem zaman kaybına yol açmakta, hem de

Bizi tercih ettiğinize asla pişguy olmayacağınızı bilmenizi istiyor, ihtiyaç duyduğunuz her an bizlere telefon ile ulaşabileceğinizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Temiz su tesisatı kaçağı akustik dinleme cihazı propertyımı ile noktasal bulunmaktadır. Temiz su kaçak tespiti yapıldıktan sonra ilgi nokta açılıp kısa sürede aynı anda tamiri de yapılır.

Termal kameralar, kaçakların yerini sıcaklık tespiti ile yapar. Belli bir alana tutulduğunda sıcak su boruları içerisindeki sıcaklığı tespit ederler.

Su kaçağı tespiti için kullanılan çeşitli cihazlar vardır. İşte yaygın olarak kullanılan su kaçak tespit cihazlarından bazıları:

Robotla Sızıntı Tespiti Robotlar , hem temiz su şebekelerinde hem de gider hatlarında oluşan kaçakları tespit etmek için kullanılıyor .

Su kaçağı tespiti sonrasında size tam bir fiyat teklifi sunuyoruz. Onarım işlemleri su kaçak tespiti için ek ücret talep etmiyoruz, teklifimizde belirtilen fiyatlar kapsamında hizmet alırsınız.

Termal Kamera: Sıcak su tesisatında ısıya duyarlı bu cihazla kaçak bulma yapılmakta olup laminant olan yerlerde kaçak bulmamızda yardımcı bir cihazdır.Termal su kaçak tespiti daha su kaçak tespiti çAlright sıcak su tesisatı kaçak bulmada kullanır.

Termal Kamera Cihazları su kaçağı tespiti : Termal kameralar, ısıya duyarlı olup en ufak ısıyı algılayabilir. Genellikle kalorifer tesisatları ve sıcak su tesisatlarında kullanılan bu cihazlar boruların zemin altından, duvardan geçişini görüntülenmesini sağlar.

Bu tıkanma gider borusunda su kaçağı tespit su kaçağına sebep olacaktır. Bu durum ise duvarlarda nemlenme ıslaklık ve rutubete neden olur. Yağmur gider boruları gelişmiş kameralı sistemle iç kısmı kontrol edilmeli ve arızalı kırık parçanın değişimi yapılmalıdır.

Su Sızıntısı İzleri: Su kaçağı olan bir yerde su sızıntısı izleri bulunabilir. Duvarlarda, zeminlerde veya tavanlarda su lekeleri veya renk değişiklikleri fark ederseniz, su kaçağı olabilir.

Yukarıda saydığımız tavsiyeleri uygulamakta fayda var, eviniz 25 yaşın üzerinde ise sıhhi tesisat borularınızın ömrü azalmış olabilir, su ısıtıcılı çalışan pompalar, ve diğer su tesisatını kullan tüm cihaz hortumlarını kontrol edin, yavaş da olsa bir sızıntıya sebep olabilirler, alt kat komşunuzun tavanında bir küflenme var mı bilgi isteyin, tüm bu anlatılanları kontrol ederek olası bir gizli su kaçağı & su sızıntısı var mı kendiniz kolaylıkla tespit edebilirsiniz.

Bu işlemler için ekstra bir ekipmana gerek duyulmaz su kaçağı tespit mevcut ekipmanlarımız ile kaçak su bulma işlemini kolayca yapabiliriz. Bazen uğraştırıcı ve can sıkıcıda olsa tüm su kaçağı sorunlarınız için artworkık Tıkanıklık Merkezi var.

Report this wiki page